Pokémon go plus & go-tcha

 

Productbeschrijving

 

*Let op: dit is een NIEUWE en GEÜPDATE versie van de Go-tcha. Dit model heeft dezelfde functies als het oude model, plus extra features. Het is dus vooral een ontwerpwijziging. Omdat dit model betrouwbaarder is, hebben wij het oude model niet meer op voorraad. 

De Go-tcha Evolve bevat nieuwe, bijkomende functies én een nieuw uiterlijk, waaronder een nieuw onderscheidend design van de verpakking. Alle andere functies volgens de bestaande Go-tcha blijven gelijk. Je kan de gebruikershandleiding vinden door hier te klikken.

Nuttige informatie over de Go-tcha

 • Ingebouwde oplaadpoort en knipperlicht dat direct aansluit op de standaard USB-laadstekker/USB-aansluiting
 • Inbegrepen batterijniveau-indicator, zodat gebruikers de exacte laadstatus weten, net als bij een mobiele telefoon
 • Volledig opgeladen in 90 minuten
 • Statistieken
 • Trillingsautomatisering
 • Batterij-indicator
 • Beschikbaar in meerdere talen: Engels, Frans, Duits en nog veel meer

Kenmerken

 • Volledig nieuw ontwerp en 50% groter gebied vegeleken met de originele Go-tcha
 • Ingebouwde oplaadpoort en knipperlicht dat rechtstreeks wordt aangesloten op de standaard USB-laadstekker/USB-aansluiting, d.w.z. laptop etc. (Niet inbegrepen).
 • Oplaadkabel niet noodzakelijk: inbegrepen batterijniveau-indicator, zodat gebruikers de exacte laadstatus weten, net als bij een mobiele telefoon.
 • Volledig opgeladen in 90 minuten)
 • Gloednieuwe kleurenanimaties, waaronder vibratie, automatische vangst, statistiek, realtime klok, stappenteller, batterij-indicator en nog veel meer.
 • Klokfunctie voor de tijd, zodat je deze ook als horloge kan gebruiken
 • Stappenteller functie om stappen te tellen 
 • Geweldig uitziende riem beschikbaar in zwart/grijs of zwart/rood
 • Alle andere functies volgens de bestaande Go-tcha blijven gelijk

Compatibel met iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR apparaten met iOS 10.0 of later geïnstalleerd. Compatibel met Android-apparaten met 2 GB RAM of meer, Bluetooth Smart (Bluetooth Ver. 4.0 of hoger) en Android Ver. 5.0 of hoger geïnstalleerd.

Kopen

- shop4nl.com

- Coolshop.nl

- Bol.com

 

De Pokémon GO Plus is een apparaatje waarmee je van Pokémon GO kunt genieten als je op pad bent en niet op je smartphone kijkt. Het apparaatje maakt via Bluetooth Smart verbinding met je smartphone en informeert je via een led en trillingen over gebeurtenissen in de game, zoals de verschijning van een Pokémon bij je in de buurt.

POKÉSTOP-ALERTS

De Pokémon GO Plus begint te knipperen en te trillen zodra je in de buurt van een PokéStop bent. Druk op de Pokémon GO Plus-knop om naar voorwerpen bij de PokéStop te zoeken. Als je een voorwerp vindt, kun je het meteen aan je voorraad toevoegen.

ER IS EEN POKÉMON IN DE BUURT!

Als er een Pokémon in de buurt is, begint het lampje op de Pokémon GO Plus te knipperen. Daarnaast knippert en trilt het apparaatje wanneer je een PokéStop passeert.

Wanneer er een Pokémon in de buurt is, druk je op de knop op de Pokémon GO Plus om een Poké Ball te gooien. De Pokémon GO Plus knippert en trilt als je de Pokémon daadwerkelijk gevangen hebt.

Waar kan je de pokémon go plus kopen?

Met Google kan je binnen no-time een website vinden waar je de Pokémon GO Plus kan bestellen.
Hieronder zijn enkele websites te vinden.

- Intertoys

- MediaMarkt

- Bol.com


Let op: alleen te gebruiken op smartphones met bluetooth ondersteuning, waarop Pokemon Go geïnstalleerd staat.

Dit is het ultime accessoire voor Pokémon jagers! Met deze Go-tcha armband kun je Pokémon Go spelen zonder op je smartphone te kijken!

Pokémon vangen en objecten verzamelen is nu heel makkelijk met de Go-tcha on-screen en trill functies. Druk simpel weg op het Go-tcha scherm om items te verzamelen. Kies ´Auto-Catch´ modes en je hoeft niet eens meer iets zelf te doen, de Go-tcha doet het allemaal voor jou!

Verzamel Pokéballs, Potion, Eggs en andere objecten bij Pokéstops zonder op je smartphone te kijken.

Waar kan je de pokémon go plus kopen?

Met Google kan je binnen no-time een website vinden waar je de Pokémon GO Plus kan bestellen.
Hieronder zijn enkele websites te vinden.

- Codejunkies.com (originele website)

- Nedgame.nl

- Ygz.nl