Pokémon Go - Items

Alle Pokémon GO items

Wat is een Pokémon game zonder items? Hoewel het spel draait om het vangen van wezentjes, is het jagen naar items zeker net zo belangrijk. Je wilt immers niet zonder Revives en Potions komen te zitten, en deze gids legt je uit waar je alle items kunt vinden. Sommige items zijn alleen beschikbaar als microtransacties, andere zijn weer in PokéStops te vinden. 

Potions

Hersteld 20 HP van je Pokémon, je kan deze item krijgen bij het draaien van een Pokéstops.

Super Potion

Niet zo sterk als een Hyper Potion, maar 50 HP kunnen herstellen is zeker niet slecht. je kan deze item krijgen bij het draaien van een Pokéstops.

Hyper Potion

Met dit brouwsel geef je 200 HP terug aan je gewonde Pokémon. je kan deze item krijgen bij het draaien van een Pokéstops.

Max Potion

Met dit brouwsel geef je je Pokémon al zijn HP terug. je kan deze item krijgen bij het draaien van een Pokéstops.

Revive

Dit item brengt je Pokémon weer terug tot bewustzijn als hij gesneuveld is in een gevecht. Bovendien geeft deze item ook weer 50 HP terug. De meeste kans om deze te krijgen is het draaien van een Pokéstop van een gym en soms wanneer je een level stijgt.

Max Revive

Dit item brengt je Pokémon weerv terug tot bewustzijn als hij gesneuveld is in een gevecht. Bovendien geeft deze item ook 100% HP terug. De meeste kans om deze te krijgen is het draaien van een Pokéstop van een gym en soms wanneer je een level stijgt.

Lucky Egg

Als je een Lucky Egg gebruikt, verdubbel je voor 30 minuten de XP die je verdient. In combinatie met Incense of een Lure Module scoor je veel punten. Een Lucky Egg krijg je via microtransacties en soms wanneer je een level stijgt.

Incense

Met Incense trek je een half uur lang Pokémon aan. Dit is vooral handig als je weet dat je wat langer de deur uit bent. Waar te vinden: Je krijgt er twee in je basisuitrusting, en je koopt er meer met microtransacties.

Fast TM

Met deze technische machine leert de Pokémon een nieuwe Fast Attack

Charged TM

Met deze technische machine leert de Pokémon een nieuwe Charged Attack

Rare Candy

Een mysterieuze candy, Als je deze candy gebruikt bij een Pokémon, dan veranderd de candy in die Pokémons candy. Dit is handig als je wat candy te kort komt om een Pokémon te evolven

Raid Pass

Met deze pas kan je mee doen met een Raid gevecht, Elke dag kan je een gratis Raid Pass krijgen bij een gym, je kan van deze pas maar 1 in bezit hebben

Premium Raid Pass

Met deze pas kan je mee doen met een Raid gevecht, Deze pas is te koop in de Shop voor 100 pokécoins en je kan er zoveel kopen als je wil. Zodra je de dag pas hebt gebruik kan je de premium raid pass inzetten en blijven vechten met raids.

Ex Raid Pass

Deze pas kan je ontvangen als je een raid gevecht hebt gedaan waar ex raids worden gehouden. Zodra je uitgeloot bent om mee te mogen strijden voor een Mewtwo raird krijg je van zelf bij het inloggen een scherm te zien wanneer - hoe laat en waar de exraid wordt gehouden. 

Star Piece

Hier krijg je 50% meer stardust voor 30 minuten. Dit is vooral handig als er een dubbel stardust event is.

Pokéballs

Deze krijg je bijna altijd. Het kan natuurlijk geen kwaad om de normale mee te nemen, maar als je op hogere levels meer voorwerpen uit Pokéstops haalt is het toch aan te raden om de gewone ballen te negeren. Probeer dan de meer speciale voorwerpen mee te nemen. En zeldzame soorten Pokéballs moet je natuurlijk altijd meenemen?

Great Ball

Hier vang je niet vaak voorkomende Pokémon mee. Deze zijn soms te vinden bij Pokéstops.

Ultra Ball

Een sterkere Pokéball waarmee je zeldzamere Pokémon in bedwang kunt houden. Je vindt ze bij Pokéstops, maar wel zelden.

Lure Module

Dit handige apparaatje plaats je op een PokéStop. Vervolgens komen er 30 minuten lang Pokémon op die locatie af. Gotta Catch 'em All! Waar te vinden: Via microtransacties en soms wanneer je een level stijgt.

 

Razz Berry

Voer deze Berry aan een Pokémon tijdens het gevecht waar je de Pokémon aan het vangen bent.

Hier mee is de Pokémon makkelijk te vangen

Na elk mislukte poging om een Pokémon te vangen, kan je opnieuw een Berry voeren.

Nanab Berry

Voer deze Berry aan een Pokémon tijdens het gevecht waar je de Pokémon aan het vangen bent.

Hier wordt de Pokémon rustiger van en valt hij veel minder aan zodat hij makkelijker te vangen is.

Na elk mislukte poging om een Pokémon te vangen, kan je opnieuw een Berry voeren.

 

Pinap Berry

Voer deze Berry aan een Pokémon tijdens het gevecht waar je de Pokémon aan het vangen bent.

Van deze bes krijg je 2x zoveel candy zodra de pokémon gevangen is.

Na elk mislukte poging om een Pokémon te vangen, kan je opnieuw een Berry voeren.

Golden Razz Berry

Voer deze Berry aan een Pokémon tijdens het gevecht waar je de Pokémon aan het vangen bent.

Hier mee is de Pokémon veel makkelijk te vangen

Na elk mislukte poging om een Pokémon te vangen, kan je opnieuw een Berry voeren.

Camera

Wat doe je met een camera? Precies, foto's schieten van wilde Pokémon. De foto's kun je vervolgens delen met vrienden. Dit item krijg je meteen bij de start van de game.

Oneindige Incubator

Met dit apparaat broed je een Pokémon-ei uit. Je kunt maar één ei kwijt in een Incubator, maar je kunt er meerdere tegelijkertijd actief hebben. Deze versie van de Incubator kan je oneindig gebruiken. Raadzaam is ook om alle 2km Pokemon met deze Incubator uit te broeden en alle 5km en 10km met de Incubator die je maar 3x kan gebruiken. Let wel op dat de meeste Incubators maar drie keer te gebruiken zijn. Waar te vinden: je krijgt er één aan het begin van de game die oneindig te gebruiken is. Je kunt extra via microtransacties kopen, en soms gratis krijgen wanneer je een level stijgt.

Tijdelijke Incubator

Met dit apparaat broed je net als de oneindige Incubator een Pokémon-ei uit. Echter, Met deze versie kan je maar 3x één ei kwijt., maar je kunt er meerdere tegelijkertijd actief hebben. 

Super Incubator

Met dit apparaat broed je op een versnelde manier je ei uit. Echter, Met deze versie kan je maar 3x één ei kwijt., maar je kunt er meerdere tegelijkertijd actief hebben. Deze incubator is regelmatig te koop in de shop voor 200 Pokécoins.

Sun Stone

Een spectaculaire steen dat sommige soorten Pokémon kan laten evolven. (Bellosom en Sunflora)

King's Rock

Een steen dat sommige soorten Pokémon kan laten evolven. (Politoed en Slowking)

Metal Coat

Een coating dat sommige soorten Pokémon kan laten evolven. (Scizor en Steelix)

King's Rock

Een schub dat sommige soorten Pokémon kan laten evolven. (Kingdra)

Up-Grade

Een transparant apparaat dat sommige soorten Pokémon kan laten evolven. (Porygon2)