Pokemon GO Gym informatie

Gym informatie

Gyms kun je vinden op diverse plekken, vaak is het een monument of kunstwerk in jouw buurt. Je kan een gym capturen voor jouw team, trainen in je eigen gym of samen in een gym vechten! Het level van een gym word bepaald door de hoogte van de prestige. Laat jij een pokemon achter in een gym of train jij in een gym van je eigen kleur? Dan gaat het prestige omhoog. Versla jij pokemon in een gym van een ander team? Dan gaat de prestige naar beneden.

Gym capture

Is een gym grijs van kleur? Dan kan je deze gym van jouw team maken door er een pokemon in te zetten! Je kan in het begin maar één pokemon toevoegen. Let wel op dat je deze pokemon pas terug krijgt als deze verslagen word!

Gyms verslaan

Als je tegen een vijandelijke gym vecht en het prestige keer op keer naar beneden haalt door meerdere keren achter elkaar te vechten maak je de gym weer grijs. Nu kan je de gym claimen voor jouw team! Dit kan zowel alleen als samen. Je kan tot Max 6 pokemon selecteren om mee te vechten, afhankelijk van het level dat de gym is.

Gym gevechten

Maak gebruik van je snelle aanval. Dit hervult je special aanval meter. Als deze vol is kan je hiervan gebruik maken. Klik lang op de pokemon ipv snelle taps. Deze aanval is een stuk sterker! Ontwijk aanvallen van de tegenstander door links of rechts te swipen. Time deze moves goed! Het gevecht is over als je alle pokemon in de gym hebt verslagen of als je jouw pokemon verslagen zijn. Gebruik revives en Potions om ze weer beter te maken!

Team Gyms

Is de gym die je tegenkomt al van jouw team? Dan kan je hier trainen door met de pokemon te vechten. Hier gaat de prestige van de gym van omhoog. Als deze hoog genoeg is gaat de gym weer een level omhoog en kan je hier een pokemon bijplaatsen! Per team kan elke trainer één pokemon toevoegen aan een gym. Deze pokemon krijg je pas weer terug als deze verslagen is. Je verdiend ook trainer xp door in een gym van je eigen team te vechten. Als je klaar bent met trainen krijg je jouw pokemon terug met 1 hp ipv 0 hp in vijandelijke Gyms. Je hebt dan alleen Potions nodig om je pokemon te helen.

Poke coins

Heb jij net een Gym overgenomen? Dan kan je pokecoins verdienen, gratis en voor niks. Klik op het schildje in de shop. Des te meer pokemon jij in Gyms hebt, des te meer coins je verdiend! En,  heb je na 21 uur nog steeds een gym in je bezit?, dan kan je op de zelfde manier de coins verdienen.