Pokémon GO nieuws

Gepubliceerd op 6 september 2017 om 20:22

Pokémon Go-evenement op 14 oktober in Amstelveen

Niantic heeft op de officiële Pokémon Go-website aangekondigd dat het Safari Zone-evenement op 14 oktober plaatsvindt in Nederland.

De ontwikkelaar had eerder dit jaar het Pokémon Go-evenement aangekondigd en die toen live zou gaan in Amstelveen op 12 augustus. Omdat tijdens het Pokémon Go Chicago Fest afgelopen juli de servers niet goed werkten en spelers daardoor veel last hadden van lag, werd het Safari Zone-evenement over de hele wereld uitgesteld.

Nu laat Niantic weten dat de Pokémon Go-gebeurtenis toch zal plaatsvinden op 14 oktober in Stadshart Amstelveen in Nederland. Spelers in Duitsland, Frankrijk en Spanje kunnen al eerder deelnemen aan het evenement, aangezien daar op 16 september Safari Zone al van start gaat. Tijdens dit Safari Zone-evenement verschijnen zeldzame pokémon, zoals Kangaskhan, die normaal gesproken alleen in Australië verkrijgbaar is.

Mewtwo
Daarnaast is een Pokémon Go-update uitgebracht, waarbij de eerste Exclusive Raid Battle-uitnodigingen zijn uitgedeeld in de staten Californië en Washington. Dit betekent dat de eerste Mewtwo's binnenkort gevangen gaan worden. Het zal niet lang meer duren voor de eerste Raid Battle Pass in Nederland verschijnt en de legendarische pokémon ook hier te vangen is.

Op dit moment is ook Entei te vangen in Europa. Op 30 september zal deze verwisseld worden met een van de andere legendarische honden uit de tweede generatie, Suicune of Raikou.


«   »