Pokémon Go Nieuws

Gepubliceerd op 16 oktober 2017 om 19:01

Pokémon Go krijgt waarschijnlijk vóór Halloween generatie drie

In de code van Pokémon Go is artwork aangetroffen waaruit blijkt dat de derde generatie pokémon waarschijnlijk nog voor Halloween naar Pokémon Go komen.

Eerder hebben dataminers al de gegevens van alle wezens uit deze generatie aangetroffen in de code van Pokémon Go gevonden. Nu is in dezelfde data officiële artwork aangetroffen van een laadscherm voor het Halloween-evenement, waarop veel pokémon uit Pokémon Ruby en Sapphire te zien zijn, zoals Shuppet, Banette, Duskull, Dusclops en Sableye.

Deze vondsten maken het wel erg waarschijnlijk dat de derde generatie pokémon tijdens het Halloween-evenement te vangen zullen zijn. Aangezien het evenement waarschijnlijk eerder begint dan 31 oktober, net als vorig jaar, is de kans groot dat deze wezens nog vóór die datum verkrijgbaar zijn.

Daarnaast is ook nieuwe audio gevonden en een paar patches voor bugs en glitches. Wanneer het Halloween-evenement van Pokémon Go precies van start gaat is niet bekendgemaakt door Niantic. Er wordt echter vanuit gegaan dat het een vergelijkbare periode betreft als vorig jaar. Het evenement liep toen van 26 oktober tot 1 november.

 

 


«   »